Hur är jag då som är kräfta?

En kollega hetsade mig till att läsa om stjärntecken. Det började med att han tyckte att jag skulle läsa om kräfta vs jungfru, eftersom min mamma är jungfru och jag känner att jag kommer toppen överens med henne! Nu har jag hittat en text om hur jag då förväntas vara som kräfta. Jag tycker att mycket stämmer in! 
Jag är väldigt känslig, lyhörd, familjekär, samlar på foton, social, trogen, pysslig, humoristisk, kreativ, intuitiv. Jag delar gärna med mig av mig själv och överöser gärna personer jag gillar med kärlek, kramar och komplimanger. Kärlek är ju gratis och underbart att ge! 
Men jag tar inte allt personligt. Om någon inte gillar mig är det deras förlust och vilken förlust det är! Ett dömande är bara en åsikt och inte fakta. 

Om Kräftan:
Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse. 

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen. 

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra. 

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback