Funderar på cykel

Jag har en gammal vacker skrot-cykel som jag funderar på att fixa upp till en fungerande cykel... kruxet är bara det att ramen ligger i min gamla källare. Jag har skruvat loss hjulen och sadeln för allt de tänkte jag skaffa nytt, planen är att jag ska skaffa ett nytt styre men sist jag provade fick jag inte loss det insåg senare att det är fast svetsat.
På tisdag är jag ledig och tänkte ta mig tid att fixa cykeln och leta delar, ska nog ta en sväng förbi återbruket och se om de kan hjälpa mig med att få loss styret.
Så fort styret är borta kan jag börja slipa ramen och sen lacka! Den ska få lite snygga pinstripes oxå har jag tänkt! Mörkgrön med vita och gula pinstripes! Fan va fint!
I väntan på att sätta igång med mitt cykelprojekt sitter jag istället och kollar på blocket efter tandemcykel. Jag vill verkligen ha en tandem! Har hittat en fin som någon Tommy säljer. Den är ett renoveringsobjekt men jag tycker det är roligt att fixa! Vem som ska cykla med mig på min tandem har jag inte klurat ut än, kanske Zin vill följa med på en cykeltur i sommar?
Det hade varit underbart!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

det blev outfit 4^^vad tycker du om dagens outfit då?:) PUSS

http://liborius.blogg.se/2011/may/fransar.html#comment

2011-05-14 @ 18:44:34
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Zin

Ja självklart vill jag cykla i sommar! När jag kommer hem i Augusti! då fa-an! :)

2011-05-15 @ 19:13:24
URL: http://zinhedvig.tumblr.com
Postat av: Zin

Ja självklart vill jag cykla i sommar! När jag kommer hem i Augusti! då fa-an! :)

2011-05-15 @ 19:13:33
URL: http://zinhedvig.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback