Fortsättning på listan 2

 • ska gilla barn, mitt barn- Jag har en dotter och mitt hjärta smälter när jag ser henne gå bra ihop med mina killkompisar. Jag är inte ute efter en plastpappa till mitt barn men jag kommer tillsammans med en dotter och det är viktigt att personer jag träffar funkar med min lilla familj. Den killen som dottern vill leka med får stryka 3st punkter från tidigare lista, dock inte punkten "inte smal"

Fortsättning på listan

Tidigare har jag lagt upp en lista som ska hjälpa mig sålla bland män... jag har nu efter snart en veckas tillämpning insett att jag behöver bli snävare för att eliminerar mina lämpliga offer. Två punkter på listan kräver ett helt inlägg i bloggen för de punkterna kräver endel förklaring.
 • Han ska inte använda sig av ordet "steker" annat än när det handlar om matlagning. Alltså inget:
"åå vad jag stekte i helgen" när han syftar på att han suttit i parken och druckit öl, "ska vi steka i helgen? Imorgon blir det steka! Jag och gänget ska steka idag" är oxå meningar som går bort! Va fan steka köttbullar funkar! (även för mig som är vegetarian) Stek va fan du vill men då i stekpannan!
 • Han ska inte säga "frukost är dagens viktigaste mål" och syfta på att det är något som måste ske någon gång staxt efter jag vaknat.
Idag åt jag "frukost" kl 14.30... och nej jag åt inte något nyttigt jag åt något jag tyckte om, något gott!!!

Detta är en accessoar

För vissa är detta ingen hund
Utan en accessoar


För vissa är detta inte en cykel
utan en jävligt stor accessoar


Idag klev en kille på spårvagnen med sin fixie. Killen hade mockakavaj, sotar mössa, randig t-shirt och mustache... Varför skaffa en cykel som han inte kan cykla på?!  Ja för varför bära på cykeln på spårvagnen om det nu är så att han kan cykla?

Erogena zoner

Snott från Karins blogg
Så sant Karin!

1. Ljumskarna

Varför: Visste du att klitoris delar på sig inne i kroppen? Dessa förgreningar eller ben kan du känna om du lägger ett finger på ena blygdläppen och trycker medan du för fingret lite från sida till sida. Benen känns ungefär som klitorisskaftet men är smalare.

Så här gör du:Smek mjukt och långsamt med känsliga fingertoppar längs med insidan av låren, förflytta dig rytmiskt så nära blygdläpparna du kan.

2. Magen

Varför: Att bli smekt långsamt över magen är rogivande men också upphetsande eftersom det ligger så nära könsorganet.

Så här gör du: Bristande lust kan du motverka genom att massera i cirklar runt magen, gärna med rosmarinolja som sägs ta bort rädsla och stess som lätt samlas i magtrakten.

3. Fötterna

Varför: Fötterna har också erogena zoner, särskilt den mjuka huden mellan tårna och på själva stortån. Massage av stortåns undersida kan ge en upphetsning som känns i hela kroppen.

Massage av fötter frigör endorfiner och oxytocin vilket i sin tur ger ett härligt fysiskt rus.

Så här gör du: Olja in och koncentera dig på de tryckpunkter som ligger och väntar på att bli upptäckta. Låt lillfingret glida ned längs insidan av tårna efter att du först masserat hela foten så den är avslappnad. Stimulera stortån från basen till toppen.

4. P-punkten

Varför: P-punkten är en körtel som vid stimulering sprutar ut en vätska i urinröret. Modern forskning menar att kvinnor har flera lustpunkter i slidan.

Så här gör du: När kvinnan är rejält upphetsad för du in pek- och långfinger i en "kom-hit-gest" Tryck uppåt framåt, vicka fram och tillbaka eller ha samlag bakifrån.

5. A-zonen

Varför: Det är egentligen ingen skillnad mellan vaginal- och klitorisorgasmer. Skillnaden är i hur de smeks fram. Hur orgasmen upplevs är skiftar från person till person. Men i A-zonen, som ligger längre in i slidan än G-punkten, har man kunnat se ett distinkt område där ett koncentrat av nervändar är samlade.

Så här gör du: För in ett finger så långt du kan komma, efter att du stimulerat henne ordentligt. Dela sedan in slidan i ett tiotal punkter och flytta fingret i cirklar och stanna till på varje punkt, smek och be henne säga vad som känns skönt.

6. F-zonen

Strax under klitoris, där de inre blygdläpparna möts, finns en liten flik som reagerar intensivt med rätt beröring. Den kallas för frenulum på klitoris. Samma lilla band finns på undersidan av mannens penis.

Varför: Klitoris har den rikligaste ansamlingen av nervtrådar, dubbelt så många som penis. Klitoris är också den känsligaste delen av kroppen när det gäller stimulering.

Så här gör du: Stryk försiktigt med ett finger fuktat av saliv eller olja efter att hon blivit ordentligt upphetsad. Stryker du direkt innan dess kan det göra ont.

7. Ryggslutet

Det här området är packat med sexpunkter. Ryggmassage har en kraftigt stimulerande inverkan på kroppens sexuella energi samtidigt som partnern blir trygg och avslappnad. Ungefär fem centimeter ovanför skinkorna ligger en av de viktigaste punkterna för kvinnlig tändning.

Varför: Pudendusnerven som styr känsligheten i kvinnans könsorgan kommer att stimuleras genom din känsliga hand. Genom den skickas njutningssignaler från lustcentrum och nedåt till hennes könsorgan. Blodet rusar ner till slidan och gör så att det känns pirrigare och skönare.

Så här gör du: Låt ett finger glida längs hela ryggraden nerifrån och upp. Stryk extremt långsamt, men ganska fast, ett finger längs rygraden. Stryk nerifrån och upp till nackhåren och följ varje kotas in- och utbuktning. Stanna fem centimeter ovanför skinkorna och massera extra länge. Verkan blir större om du samtidigt använder en aromatisk olja.

...Och här är mannens

1. Öronen

Varför: Det lilla området bakom örat har en hetlinje till könsorganen via nacken.

Så här gör du: Andas mjukt i öronen, sug på örsnibben och slicka området bakom örat.

2. Armhålorna

Varför: Armhålan är ett område som sällan berörs och ett av hans mest privata ställen.

Så gör du: Mjuka smekningar i armhålan sänder chockvågor av njutning till hans underliv. Svettdoften innehåller dessutom feromoner som kan göra dig upphetsad. Börja med att slicka den mjuka punkten under armen. Ett annat känsligt ställe finns mellan biceps och triceps. Här är huden mjuk och ofta negligerad.

3. Lårets insida

Varför: Han är så van att få sexuella impulser via penis att han kommer att bli överaskad över att det kan kännas skönt även på andra ställen.

Så här gör du: Den lilla kala zonen på insidan av låret är ett bra ställe att leka med. Använd samma munteknik som i armhålan. Börja med den kala delen och arbeta dig fram.

4. Nacken

Varför: Enligt kinesisk akupunktur är nackpunkten, där skallbenen möter nacken, en knutpunkt som löser upp spänningar.

Så här gör du: Pressa mjukt med pek- eller långfingrarna på bägge händerna. Släpp trycket, vänta några sekunder och tryck igen. Använd läppar na för att kyssa bort spänningar. Genom tio minuters nack-och huvudmassage glömmer han trötthet och spänning och öppnar sig.

5. M-punkten

Området emellan pungen och ändtarmen kallas för mellangården.

Varför: Denna hudyta är rik på nervändar - om du pressar här stimuleras penis.

Så gör du: Massera och pressa med känsliga fingrar.


Vad vill jag ha?

Om jag ska göra större inköp ex. en bil eller ett nytt boende så har jag i mitt huvud vissa kriterier som ska fyllas upp för att jag fundera på att gå på visning, det kan handla om läget, kvadratmeter, pris, driftkostnad, underhåll, tilltalande arkitektur, närhet till stan... and so on. Listan kan göras lång.
Men när det kommer till män då? Ja då brukar jag svara "Det är viktigt att han är snäll" det är inte hela sanningen jag faller långt ifrån för alla snälla killar, jag skulle utan att vara rädd för att ljuga kanske påstå att jag inte faller för snälla killar.
Idag satt jag och en vän ute på altanen och efter ett tag ledde samtalet in på ämnet som jag sällan pratar om; killar och mera specifikt vilken sorts killar. Vad ska de ha för kvalliter, vad ska de inte ha?
Vännen min hade skrivit en lista med vad det är hos män som hon attraheras av och det lät genialiskt. Jag har i mitt tidigare husletande haft kriterier och med lätthet sållat ut det som inte var intressant, det som jag redan visste inte kommer falla mig i smaken. Ibland måste man gå på en visning för att inse att det inte var det man var ute efter, precis samma sak gäller det i dejtingensdjungel, man får helt enkelt testa och sålla ut det som inte faller i smaken.
Min lista på vad jag föredrar ser då så här ut:
 • Inte smal - killar som har tanigare armar än mig är sjukt avtändande..huhuu
 • Äldre - med det menar jag framförallt mogen... ålder i sej har ingen betydelse eller jo äldre
 • Längre än mig - det är mysigare att krama en kille som är längre än mig, dvs. längre än 1.62
 • Jobb/sysselsättning - han ska ha något att göra, även om det inte är fast jobb så kanske frilans? seriöst plugg?
 • Körkort - så vi kan åka på roadtripp ihop och jag slipper köra hela tiden
 • Eget boende - inget bo hemma hos mammi å pappi, bo med vänner funkar
 • Gilla hund - får absolut inte vara allergisk mot pälsdjur!
 • Inte hipster - å vad jag har tröttnat på dem
 • Smart - någon som kan tänka längre än flocken, fåren...
 • Rolig - och tycka att jag är rolig, att ha roligt ihop är viktigt
 • Skägg, mustasche eller polisonger - när man har jobbat på högstadiet uppskattar man behåring på ett helt nytt sätt, inga pojkar för mig
 • Bra i sängen - även om det innebär testkörning, funkar det inte i halmen funkar det inte i längden
 • Spontan - jag är spontan, jag ristar få saker i sten, shit happens, life happens, undra vad som händer imorrn?
 • Tycka om musik - ha ett intresse för musik, inte bara "gilla det som spelas på RIX"
 • Gilla att gå ut - ingen eremit, jag gillar att gå ut, titta på folk, träffa vänner
 • Gilla Liseberg - att kunna uppleva flera sorters pirr i magen ihop är skoj!
 • Orädd - våga testa nya grejer, glass med senap?
 • Lyhörd - jag har ju ett förflutet... och därför är det viktigt med en person som ser när det inte står rätt till...
 • Ha en bra relation med sin familj - min familj är viktig för mig och jag värderar den högt
 • Gilla salt & vinägerchips - tänk va mysigt att sitta och äta chips tills läpparna svider
 • Renlig, både kropp å hem - behöver inte vara pedant men det  ska ju inte vara äckligt
 • Vara öppen med känslor - bättre att säga som det är, kablaam! rakt på
 • Våga ta för sig - sexuellt framför allt och våga stå för sin sak
 • Ta initiativ - jag vill inte vara ensam med att driva saker å ting framåt
 • Special grej - jag har mina special grejer, jag gillar att måla, fota, pyssla, skriva, baka. Egna intressen är uppskattat
 • Gilla sushi - är så jäkla gott! Jag är grym på att greja egen sushi, klibbigt ris på fingrarna ååå
 • Älska mig när jag mår dåligt och är konstig - jag är långt ifrån perfekt...
Ja detta ser ju tragiskt ut..
Jag letar inte efter någon att starta en relation med men skulle det hända att det dyker upp någon som stämmer in på många av kriterierna kan jag ju alltid ta mig en extra titt.
För att citera att av de gamla favorit banden The mighty mighty bosstones:
What just happened?
She just happened
She just happened to cross my mind
Without warning she crossed my mind
What just happened to me?
Jag vet ju aldrig, utan förvarning kanske bara det står en inte smal man där spontant med salt å vinägerchips, lisebergskort och tar initiativ till en roadtripp?

Ljud i köket

Idag när jag kom hem ser jag hur myror letat sig in genom altandörren och går på ett fint led in i köket... det ser verkligen ut som på tecknadfilm när myrorna följer efter varandra och bildar en svart linje över golvet. Jag släpar fram dammsugaren och börjar ta död på de jävlarna! Jag lägger mig på knä och sliter av munstycket så jag ska kunna få tag i de små svarta krypen, helt inne i min mordiska dammsugnings brottning blir jag skrämd av ett ljud. Jag hoppar till och riktar dammsugarröret mot ljudets källa som visar sig vara ett barn. En grannunge har smugit sig in genom altandörren och vandrat rätt in i mitt kök!
-Har du godis? frågar barnet och efter honom skuttar det upp ett till barn.
-Va?! svarar jag med dammsugarröret riktat mot barnen. Jag stänger av dammsugaren och ser frågande på de två barnen.
-Har du godis som vi kan få? frågar barnen i kör.
-Va? Vadå godis? svarar jag med det bittra minnet av att jag faktiskt ställde upp och var någon sorts trevlig lektant igår.
-Ja, påskgodis att ge oss?
-Nej jag har inget godis till er och dessutom firar vi inte påsk, ni ska nog gå nu.
Barnen springer ut från köket och var snabbt genom altandörren, utanför på min gräsmatta gjorde de några konstiga språngvarv och viftade med sina godiskorgar i luften sen försvann de. Med dammsugaren fortfarande i handen går jag mot altandörren, ropar in hunden och stänger sen och extra noga kollar att dörren verkligen är låst... läskigt med barn!

Robyns texter

Var hemma hos en vän idag och hon påminde mig om hur fantastisk Robyn är. Här hemma har Robyns texter letat sig in i mitt hjärta.
Sådan igenkänning:
"And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible"
Hade det inte varit underbart! Att älska så som om jag vore oförstörbar?
Som om jag var helt ny och utan referenser. Men här sitter jag med mina referenser på hur det ska vara, på hur kärlek ser ut. Att det inte var nog med det så har jag även min rädsla över att allt bara ska bli skit, det ska förstöras och med det även en del av mig.
Någonstans har jag ändå den synen på livet att jag är oförstörbar, andra kan inte förstöra mig för det fixar jag så bra själv. Om jag skulle känna att någon förstör mig så har det mycket med min tolkning av situationen, jag kan alltid välja att vara indestructible och ge fan i att ta åt mig.
Fortfarande har jag dock tron att jag kan förstöra andra... att jag bara genom att vara jag kan få andra att må dåligt. Jag har aktivt valt att inte bli kär i någon allt detta för att undvika att inleda någon form av relation som jag tror kommer leda till att jag förstör och med det även den andra inblandade personen.
Nu kommer jag till det där med att låta "the bad ones in and the good ones go"... vem fan vill förstöra en snäll och bra kille?
Nej usch och fy vad snett. Anse att ingen kan förstöra mig men ge mig själv såpass mycket makt att jag kan förstöra andra, nej lilla Angelica om ingen kan förstöra dig kan inte heller du förstöra någon annan. Kanske är min övertygelse om att jag är oförstörbar inte så stark som jag försöker inbilla mig, kanske tror jag att någon kan förstöra mig? Kanske är jag rädd för att släppa in någon?

TV är viktigt

På lätta fötter skuttade jag till jobbet för ngn vecka sen. En underbar kväll lämnade jag bakom mig och det var det som fick marken att kännas som moln.
Skutt, skutt.
-Oj va glad du ser ut!
-Ja jag har sovit hos ****, hihi, underbart. svarar jag.
-Jaha, har han LCD eller plasma?
-Va? plasma vadå?
-Ja, vad har han för tv? LCD eller plasma?
-Jag vet inte, vi kollade inte på TV.
-Men Angelica det här är viktiga grejer, du måste veta vilken TV killen har!
-Jaha, den var platt i alla fall. Kan kolla nästa gång.
jag har glömt att kolla om det är en LCD eller plasma han har men nästa gång ska jag fråga.

Njuta av sin egna trädgård

Jag tittar ut genom köksfönstret och ser hur båda grannarna mittemot dukar upp för påskmiddagen i sina trädgårdar. Jag har oxå en trädgård och skulle utan större ansträngning kunna duka för mig och Lola om det inte var så att trädgården är invaderad av kvarterets ungar. Medens mamma å pappa avnjuter sin påsköl och kanske en nubbe till sillen så hanterar jag deras ungar i min trädgård. Jag får stå ut med att de står på altanen och stirrar in genom mitt fönster, jag får stå ut med att de drar i hundens koppel, ställer konstiga frågor som:
Hur många tuttar har hunden?
När ska hunden få barn?
Ska du ha fler barn?
När ska du ha fler barn?
Hur gammal är du?
Är du gift?
Hur många bor i huset?
Har du sett Charlie och Lola på bollibompa?
När ska du gå och lägga dig?
Varför har du inte flera barn?
och det här är bara en 1/10 av alla frågor som sprutar ut genom deras äppeltuggande munnar. Som om inte det var nog har det ringt på dörren två gånger idag och frågat om vi ska gå på promenad tillsammans.
Jag är så jävla snäll som svarar så fint på deras frågor
Jag vet inte hur många tuttar hunden har, ska vi räkna? Kanske någon dag ska jag ha flera barn. Jag är snart 28, här i huset bor en mamma, en pappa, ett barn och en hund. Ja jag har sett bollibompa, det är jätteskoj. Jag går och lägger mig när jag är trött, men det brukar bli vid tio för det är viktigt att sova. Jag vet inte varför jag inte har flera barn, Lola är så liten men kanske när Lola blir större.

Egentligen vill jag bara skrika, varför ställer ni frågor om hundens tuttar? Nej jag är fan inte gift, jag är skild och jävligt lycklig är jag ändå. Jag vill inte ha flera barn för det är tillräckligt jobbigt att ta hand om ett och att ha er här är ett jäklabra preventivmedel. Och nej jag kollar inte på bollibompa, jag är vuxen, jag kollar på Twin peaks när dottern kollar på bollibompa. Vill ni inte att hunden slickar och hoppar på er så kan ni hålla er borta från min tomt.
Det står fortfarande en unge kvar och tittar in genom fönstret, när jag frågade henne vad hon gör så sa hon att hon väntar på att vi ska gå promenad ihop...
Va fan lämna stackars singelmamman ifred, jag har tillräckligt!
Stora byggplaner formas i min gele hjärna...
Stor mur med taggtråd. Vallgrav där det simmar muterade hajar med lasersikte. Anabola-apor som klättrar runt på muren och kastar bananskal.

halv nio hos mig

Det finns ett TV program som heter halv åtta hos mig. Det går ut på att en person bjuder hem tre andra till sitt hem och bjuder på trerätters. Efter middagen sätts det betyg på hur middagen har varit. Alla fyra deltagare ska ha en varsin middag och den som får bäst poäng vinner tävlingen.
Jag kan tänka mig något i stil med "halv åtta hos dig"
Jag kommer hem till dig (inga andra deltagare) och vi äter trerätters middag. Om så önskas kan jag självklart sätta betyg på middagen.
Alternativet är en lek som jag döper till "halv nio hos mig" då skippar vi middagen och går direkt på efterrätten, det är min specialitet! ;)

Lova, lova, lova

Jag lovar mig själv massa grejer... en av grejerna jag har lovat är att inte inleda ett förhållande med någon. Självklart har jag ett förhållande till alla jag möter men jag har lovat att inte inleda något klassiskt parförhållande. Jag är trött på allt vad norm är. Förhållande där man ska ses varje kväll, ha samma intressen, gå och lägga sig tillsammans, äta middag varje kväll, steka söndags ägg och dela på söndags GP "älskling är du klar med del 3? ska vi byta?"
Jag har inte varit singel på flera år, jag har ständigt fyllt mitt liv med parrelationer. Jag har gett mitt allt och lite till. Jag har levt genom andra personer, jag har inte varit Angelica utan jag har varit någons flickvän. Konstigt nog har jag fallit för de killarna som i kombination med mig inte blir de snällaste. I kombination med mig har de blivit dominanta och jag blivit undergiven, jag har levt för att vara världens bästa flickvän och jag har varit klistret i relationen.
Det är fan slut på det.
Jag är så tydlig på nu att jag vill aldrig mera känna mig ägd igen. Om jag ska inleda en kärleks-fcking-parrelation så ska "ochet" mellan oss vara klistret!
Vill bara påpeka att mina tidigare förhållandes struktur har mycket med mig och göra och den roll jag tagit, de män som jag delat mitt liv med kan inte läggas all skuld på. I varje relation bär man sitt egna ansvar och trivs man inte är det upp till en själv att ta reda på vad man mår bäst av.
För tillfället mår jag jäkligt bra precis som det är, men jag vet att livet är i en konstant rörelse och förändring. Jag har en rädsla för att bli förälskad och dum, för förälskelse gör mig dum. Helt plötsligt lever jag för någon annan och inte för mig själv, helt plötsligt försvinner det egna intresset och istället blir "vad VI gillar" mera intressant... och det är där jag fastnar, jag fortsätter och tänka Vi, Vi, Vi. Jag, Angelica försvinner. Vad jag gillar, vad jag drömmer om är ersatt av ett evigt funderande på vad Vi gillar, vad Vi kan drömma om.
Nej fan va jag är trött på den karaktären som jag så väl kan alla repliker till. Dags att hitta en ny roll och nya replikar. Jag är fantastisk på att improvisera, ge mig en scen och jag fyller den med skratt och gråt.

Vet inte hur jag tänkte...

Ibland vet jag inte hur jag tänker... jag vet inte hur jag tänkte när jag gifte mig, tror inte att jag tänkte. Den nya Angelica tänker lite lagom mycket. Jag har tänkt färdigt på min skilsmässa och jag har nu med mera förstånd förstått att det där med att gifta sig är bra onödigt. Jag har ju inga problem att tacka nej till frierier så framtida frierier kommer inte vara några problem att avfärda... om jag inte blir kär såklart. Kär är ju en av de sakerna jag lovat mig själv att inte bli. Det är mycket enklare att leva om jag inte är kär. Jag, dottern och vovven. Jag har fått höra att jag har en bubbla omkring mig där jag inte släpper in någon...
Jag kanske inte vill släppa in någon i bubblan men jag vet att det kommer komma en dag då jag istället kliver ur min bubbla inte behöver den något mera. För tillfället vill jag ha det enkelt och okomplicerat. "Hej hej, god dag, det här vill jag ha av dig, vad kan jag ge dig?"
Råkade ramla in i en butik idag och i rena farten köpte jag en jättesöt klänning. Väl hemma provar jag klänningen och ser att den hade passat jättefint att gifta sig i, rena rama prinsessklänningen! Spets å grejer! Kanske kan jag ge bort den till någon av mina bedårande systrar? De kanske ska gifta sig snart?
da dam da da... nej aldrig mera

Fabulous life of Angelicc

Städa, bädda, tvätta, dammsuga, skura, diska...
fabulous life of Angelicc
Maia gillar de nya lakanen
Duscha orkidéerna
Lola gillar nybäddade sängen

Det här med...

... att vara singel är ju inte så dumt. Jag behöver inte rapportera till någon vad jag har gjort, gör eller ska göra. Visst hade det varit mysigt att ha någon som undrar över hur dagen har varit men till det finns det vänner!
I måndags gick jag en trevlig promenad med E, fortsättningen på den blev tyvärr inte som förväntat men det kommer andra kvällar.
Tisdags var det möten på dagis sen hem till Hanni-pie och äta mat med kidzen och herr K. (Skulle egentligen på spelkväll men det var tydligen flyttat) Jag fick marshmallows-blommor av H-pie vilket var väldans uppskattat. Sist jag fick blommor var det två årsedan och då var det av en gammal elevs förälder. När jag tänker efter har jag inte fått annat än "tack för fina jobbet" och "tack för denna terminen"blommor de senaste typ 7 åren... men jag som är så jäkla jämställd skiter väl i det?
Onsdag (idag) var jag förbi jobbet, egentligen var jag ledig men väl där kändes det som om det fanns massor att göra. Hann inte ens hoppa i arbetströjan innan arbetet trängdes tätt intill kroppen. Jag blev upphämtad av R och vi tog en promenad ihop och avslutade med en fika innan det var dags att hämta dottern. Efter dagis hängde jag och dottern hemma hos fd grannen och go'a vännen Z, mysigt!
Så på bara en halv vecka har jag hunnit umgås med 5 vuxna människor som inte är kollegor! Tänk de ni!
Och bara text är tråkigt... bjuder på lite Braless in Kortedala bild från i tisdags.

Peanut butter sandwich cookies

Jag hittade på en blogg ett recept på kakor jag ville testa. Jag gjorde om receptet lite så att det även passar veganer!
Kakorna blev super goda men kräver endel planering. Degen ska vila i kylen helst över natten och efter gräddning ska kakorna svalna helt innan fyllningen spritsas på. Degen är himmelskt god och har man väl börjat smaka på den är det nästan omöjligt att sluta. Fyllningen är även den fantastisk men efter några skedar blev jag väldigt mätt!

Recept deg:
4,5 dl mjöl
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
170 g mjölkfritt margarin
1/2 burk jordnötssmör
1,25 dl socker
1,25 dl ljust muscovadosocker

Recept fyllning:
80g smör
1/2 burk jordnötssmör
2dl florsocker
2 msk sojamjölk

1. Blanda mjöl, bikarbonat, vaniljsocker och salt i en skål
2. Smör, jordnötssmör, socker och muscvadosocker blandas väl i matberedare tills det blir ljust
3. Häll i mjölblandningen i matberedaren och kör tills det blir en deg.
4. Dela upp degen i 2 och forma till två avlånga rullar ca 5cm i diameter, slå in dem i folie och förvara dem i kylskåp över natten.
5. Sätt på ugnen på 165° Skär deg rullarna i 1 cm tjocka skivor, lägg skivorna på plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till kakorna lätt.
6. Grädda i ugn ca 10-15 min i 165° låt sedan kakorna svalna
7. Blanda alla ingredienser till fyllningen väl med en elvisp, smeten ska bli ljus och luftig.
8. Spritsa ut fyllningen på hälften av det avsvalnade kakorna lägg sedan på en kaka som "lock"
9. Ställ in i kylskåp så fyllningen får stelna.

Jag tror mitt hjärta blöder

Veronica Maggio vet hur det känns när hjärtat blöder
Jag kan hålla med henne om att det här är värt att dö för!
Helt underbart att titta på hennes video och höra texten som snuddar vid min själ.
"Ja det här är värt att dö för
jag tror mitt hjärta blöder
åh kom vi sover över
jag följer med dig hem
för jag vill inte vara själv"
Det gör ont i magen eller gör det ont i hjärtat när jag hör låten?

Ligga?

Jag behöver inte någon som kapar min facebook och skriver konstiga stutusuppdateringar för jag fixar det så bra själv. Jag skrev för ngn timma sen "Ligga?"
Det resulterade i ett nytt telefonnr i telefonboken och ett mail... snälla vänner som ställer upp!
varför ska det vara tabu att prata om något så vanligt och naturligt som sex?
De flesta vuxna människor äter, dricker, sover, kissar, bajsar och knullar. Det är inget konstigt med det, det är en del av att vara människa.
Jag orkar inte krångla till det mera i mitt liv och om det är någon som vill ha sex utan att krångla till det så är det toppen. Jag vet att det inte går att jämföra behovet att äta med kåthet. Att bli mätt känns som en rättighet men att få ligga är inte det, så länge som jag äter på min tallrik är det lugnt men börjar jag nalla från någon annans tallrik är det "aja baja!" Jag har inte planen att förföra någon annans kille/tjej och jag är själv inte någons, jag kan inte bli ägd.
Viss oro lurar i bakgrunden.
Snack och realitet är inte alltid det samma, kanske är man överens om att detta är rent kroppsligt inga känslor ska blandas in men när någon annan sen börjar äta från tallriken (smakar på muffinsen) blir snacket bortglömt och känslor smyger sig på ändå. Jag är jäkligt dålig på att jonglera och att jonglera med människor tror jag är ännu svårare än med apelsiner. Precis som när jag skulle lära mig jonglera ska jag nog börja med en boll innan jag försöker med två bollar...

Har påbörjat mitt tvådagars långa kakbak! Nu ligger degen i kylen och imorgon är det dags för steg två i bakprocessen. Jag ska göra Penut butter cookies! Degen smakar fantastiskt och imorgon är det gräddning och fixa fyllningen. Det kommer gå åt en hel burk jordnötssmör och en del muscovadosocker. Det kommer bli himmelskt! ÅÅåÅå
Baka bröd imorgon med... valnötsbröd!

Blommor...

Idag blev jag och dottern bjuden på middag hos en fantastisk vän. När jag och kotten (mitt barn) kom in genom lägenhetsdörren möttes vi av min vän som kom med en stor kram och med marshmallows-blommor.
Ojsan, nämen vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Sist jag fick blommor var det av en elev som skulle sluta... eller det var nog från elevens förälder. Det här var alltså snart tre årsedan... Så nu när jag får blommor så blir jag lite paff, vad har jag gjort? Fyller jag år? Har jag vunnit något?
Men nej det var inget speciellt, jag hade inte gjort annat än att bara vara jag för att få blommorna. Ibland får jag känslan av att jag är jag ganska bra. Jag skulle kunna sträcka mig så långt och säga att av alla i världen är jag den bästa på att vara jag...

kväll...Natt

Dagen har varit fin! Långpromenad med trevligt sällskap!
Väl hemma får jag ett brev... jag läser det utan att känna något. Jag förstår att det som är skrivet är skrivet från hjärtat men det är för sent.
Jag känner inget.
Jag kanske borde känna något men jag gör det inte.
Jag blir inte ledsen, jag blir inte glad, jag blir inte lättad. Mitt beslut är taget och för att anknyta till dagens diskussion handlar det inte om högmod. Jag vill bara mitt eget bästa för att kunna ge mitt bästa. Min reaktion var fröet till det som gör att jag nu sitter här ensam... eller dottern ligger i sin säng och sover, vovven ligger på mina ben. Planerna för kvällen såg annorlunda ut men av förståeliga skäl kan jag inte ge mig ut på äventyr och lämna dottern hemma. Vad jag hade önskat att saker och ting såg annorlunda ut, jag hade önskat att livet ibland var lite enklare.
I den bästa av världar (enligt normen) hade jag fortfarande haft tillräckligt med känslor för mitt barns far, i den fantasi som liknar en saga hade jag levt lycklig i alla mina dagar som drottning tillsammans med kungen och prinsessan.
I det livet så som det ser ut i den bittra och på viss sätt ljuva sanningen knullar Kungen "kaffeflickor" undertiden som Silvia fixar läpparna och prinsessan dejtar killen från gymmet. I livet, i den verkligaste världen försvinner känslor i samma takt som sveket tågar in. Jag har inga planer för hur mitt liv ska se ut om 6 månader, jag är öppen för var vägen leder. Under promenadens gång kommer det alltid finnas nya stigar som lockar men jag kommer alltid kunna hitta tillbaka till den gylleneväg som leder mot smaragdstaden... svammel svammel...
Det blev andra middagsplaner idag, istället för att äta mat så åt jag brieost och choklad.
Nyttigt? Det är ok enligt LCHF... skit i alla dieter. Jag äter det som är gott! dvs ost och choklad!

Tänkte avsluta med de ord som fastnat "jag finns kvar"
Tack för de orden

Nej, nej, nej

Q8 macken,
visa din video,
stäm upp för backen,
kör vidare, kör vidare.
Allt som vi gjort här,
allt som vi sagt här,
allt som vi trott här,
försvinner snart nu ser jag klart.

Den som tror att hemma det är där man bor
har aldrig vart hos mig, har aldrig vart hos mig.
Livet är för kort fört firmafest med frågesport,
det måste finnas mer, som dom andra inte ser.

Nej, jag säger nej, jag säger nej, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till eran stad, till erat liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till den ni sa, ja skulle va, ja kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till deras stad, till deras liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks.

Väntar på bussen,
väntar på helgen,
väntar på livet,
det har jag gjort i 20 år.
Ljuset från bilen,
slår emot träden,
ingen kan vägen,
jag somnar snart så håll er fart.

Se på mig, jag kan säga att jag älskar dig,
vi kan va allt för varann och du kan låtsas va min man.
Du ska stanna kvar här, bara treans stopp är ju så barbart
och ett statshotell med vals där ingen har en chans.

Nej, jag säger nej, jag säger nej, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till eran stad, till erat liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till den ni sa, ja skulle va, ja kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till deras stad, till deras liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks.

Fortsätt kör, det gör inget om vi dör
jag levde en sekund, jag levde en sekund.
Det jag fått se, från din Mazda 3 23
finns alltid kvar hos mig
finns alltid kvar hos mig.

Nej, jag säger nej, jag säger nej, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till eran stad, till erat liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till den ni sa, ja skulle va, ja kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till deras stad, till deras liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks.
…jag kommer aldrig, aldrig tillbaks.
…till den ni sa, ja skulle va, ja kommer aldrig, aldrig tillbaks.

Det man inte får

Det jag inte får brukar bli intressant... inte allt som jag inte får utan vissa saker. Inte blir det mera intressant att ha ihjäl folk eller att stjäla utan det där småsakerna som "man inte ska göra" ex. så får man inte lägga upp nakenbilder på facebook och helt plötsligt blir det så mera lockande att lägga upp nakenbilder på facebook. Nakenbilder på sig själv bör jag tydligen inte publicera överhuvudtaget. Naket är tabu.
Att visa människor som dör, blir skjutna, slagna, lik och avhuggna kroppsdelar är tydligen inte så tabu. Många filmer idag innehåller våld och blod. Vi rynkar knappt på pannan när vi ser actionhjälten slita upp ett vapen och tömma magasinet mot den onda killen because he had it comming. Rättvisa skipas och ordningen är återställd, the bad guy är död och nu kan hjälten kyssa kvinnan, eftertexterna kan rulla på. Glöm inte att ta sätta på mobilen efter avslutad film...
Men att visa sex, nakenhet och knull är tydligen inte lika ok. När paret på bioduken ska "få till det" panorerar kameran bort och vi får se vajande gardiner alternativt lite svettiga ryggar, smekande händer och en söt stjärt. Vi vet nämligen vad de gör, vi behöver inte se exakt hur det går till. När någon blir skjuten och blodet sprutar vet vi däremot inte hur det ser ut, det måste visas.
Jag har en del nakenbilder på mig själv, tagna av mig för mig. Det är inget som jag visar eller använder. Däremot har jag tänkt att en vacker dag ska mina bilder resultera i något, något som jag brukar kalla "Verkligheten". Vad Verkligheten är vet jag inte än.
Denna bild är väldigt långt ifrån det jag tidigare fotat. Det blev bara en test... eller kanske mera ett försökt till något som går att lägga upp på nätet utan att det blir stötande...

Verkligheten

Här kommer en till bild från verkligheten, orörd bild med osminkad Angelica
Varför ska det retuscheras till oigenkännlighet?
Sminkas bort det vackra?
Älska fläckarna, vecken, ärren, hyn som kan smekas.

Snart ledig!

Imorgon jobbar jag... trodde att jag skulle vara ledig men tydligen är det jobb som gäller, men sen så är det ledigt i 4 dagar!!
Känns som jag inte varit ledig på evigheter. Jag var ledig i tisdags men den dagen ägnade jag åt att köra runt och fixa massa saker, ingen tid ägnades åt att ha mössa och kofta på. Jag brukar när jag är ledig ha på mig mössa inomhus eller alt. ha håret i en sjal. Jag är som den omvända muslimska kvinnan som när jag är hemma och är ledig döljer håret...
snart är det sjalen runt håret, aladdin-pants och kofta! Espresso på det så jag blir lite mera mänsklig!

Att såra gör ont

Jag gillar inte att ha ont i hjärtat. Fysisk smärta är ingen fara men ont i själen gör fan mig ont!
Jag tycker inte om att såra folk...
När jag var i USA för ett årsedan var det en kille som blev intresserad av mig, jag tyckte synd om honom och trodde att det skulle bli lite mindre synd om honom om jag träffade honom och umgicks lite. Tänkte att om han bara lär känna mig så kommer han inse att jag är inget att ha, att jag inte är så trevlig eller fantastisk, att jag helt enkelt är normal med mina problem som alla andra.
Vi gick promenader och höll varandra i handen, badade hottub, låg på heltäckningsmattan och studerade alla nyckelpigor som kröp runt i rummet (huset blev invaderat av nyckelpigor) Allt detta då i hopp om att han skulle förstå att min hand är inget speciellt att hålla i, det är inget speciellt att bada med mig (även fast jag var naken), jag är ingen speciell. Jag lurade mig själv att jag gjorde detta för hans skull men om sanningen ska fram så gjorde jag det för att jag har så svårt för att göra någon ledsen. Jag vill att alla ska vara lyckliga och glada, ibland tror jag att det är upp till mig att se till att de i min omgivning är glada.
Jag har inte för avsikt att såra någon och om någon läser detta och tror att det är riktat till "just dig" så vill jag bara lugna dig och säga att så är inte fallet. Jag har insett att jag inte bär ansvaret för andras känslor... men det gör ändå ont i mig när jag vet att alla i min närhet inte mår bra och att det dels kanske beror på mig. Det får mig att få dåligt samvete över hur fantastiskt fint jag mår
...

Oh yes!

Detta säger mer om mig än om Oreo
ÅåååÅååÅooÅ

Måste testa en del innan jag finner rätt

Det finns så många att välja mellan! För att hitta rätt måste jag "test ligga". Den som säger att storleken inte har någon betydelse säger det bara för att vara snäll. Det kan ju alltid finnas någon med en liten som inte klarar av att höra det... ja att storleken har betydelse! Ju större desto bättre helt enkelt!
Idag har det legats runt! Jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken jag gillade bäst så det blir nog en "ligg-runda" till innan jag byter bort den jag redan har!
provligga sängar såklart!

I mitt huvud låter det så bra

I mitt huvud sjunger orden i ett flöde så underbart.
Någonstans fastnar de och kommer inte ut så som det sjungs i tanken.
Ibland kommer de ut i otakt ofta även helt utan melodi.

Igår så skrev vi under och så fort vi har personbevisen så skickas allt in! Det känns underbart! Jag kunde se att han var lite ledsen men han sa att det var lugnt, att även han var glad. Han såg inte glad ut och jag hoppas jag inte såg allt för lycklig ut, jag vill inte göra mer skada än jag redan gjort. Självklart har även jag varit ledsen, det är inte bara den som blir lämnad som har ont, även den som lämnar har sveda i hjärtat. Jag har haft min sveda, jag har haft mina sömnlösa nätter med grubblerier. Jag har mått dåligt, gråtit och hatat världen, men den tiden är förbi. Jag har helt omvärderat mig själv och ser att jag har ett större värde än vad jag tidigare hade trott. Jag gör inte någon en tjänst av att göra dem beroende av mig, och jag gräver mig en grop att falla i om jag tar en man som livboj. Jag har lärt mig simma och det jäkligt bra!
Snart ska allt skickas in... ansökan om äktenskapsskillnad

En man kan aldrig göra en kvinna lycklig

"Å bara jag kund träffa rätt man, den där som gör mig lycklig"
Den har jag ju hört förr
Sorry baby, det finns inga sådana män, de som kan göra en kvinna lycklig. Om det är någon som påstår att det finns män som kan göra en kvinna lycklig så är det en stor lögn!
Det finns mycket en man kan göra för en kvinna, diska, ge oralsex, hjälpa till att färga utväxten, laga mat, ge ett skratt men ge en kvinna lycka? nej det går inte.
Ingen annan person kan ansvara för att göra mig lycklig, det ansvaret ligger på mig. Jag själv måste finna det jag tycker är roligt och sen göra det.
Kort och rakt  sagt: Att lämpa över ansvaret för sin lycka på en annan person är fruktansvärt knäppt och dömt att misslyckas. Männen är precis som vi kvinnor inte mer än människor och ibland så gör människor lite konstiga saker... Så vad händer när mannen knullar grannfrun? eller super alldeles för ofta och mycket? Är jag då dömd att vara olycklig tills jag hittar en ny stjärna på himlen? Det är kanske där ältandet med väninnorna startar om på nytt, ältandet kring den perfekt partnern. Han den där mannen som har ett paket som boxer Robert, givmild som Jesus och vill ligga lika ofta som Tiger Woods...
Nej det är tråkigt om lycka hänger på tvåsamhet, på någon KD-norm om "mamma-pappa-barn" ajax rena golv och toffifee-bus i trädgården.
Jag är ta mig fan lycklig!
Sen en fantastisk man på det blir frosting på muffinsen. (eller på muffen?) En underbar man i sitt liv blir det extra som får mungiporna att peka lite mera uppåt, pirret i magen (och längre ner) att vara så där skönt.

Dansa, dansa

Precis hemkommen från Berliner Zoo... klubben som levererade.
Jag gick dit tillsammans med syrran och några vänner. Jag hade redan från början bestämt mig för att det var dans och inte supa som gällde för mig. Det är en dag imorgon med och jag behöver inte vara full för att dansa, dessutom är det jäkligt mycket lättare att dansa utan en öl i handen.
Jag och R fick vara väskvaktare under tiden som de andra var ute och rökte. När vi stod där och gömde oss vid ett bord kom det fram en kille/tjej och klistrade på oss några små nummerlappar. Under kvällen var det då meningen att man skulle spana in andra "snyggingar" och sen skicka hemliga meddelanden till de numret som personen hade... Meddelandena lästes senare upp på scenen... Jag är så glad att jag tryckte i mitt hörn... jag är inte det minsta intresserad av att få gå upp på någon scen och motta ett ev. meddelande som skickats till mig hemligt. Om jag nu skulle bli intresserad av någon så får jag väl säga det rätt ut?
jag var iallafall nr 91. Gav senare bort mitt nummer...

Efter "numer-dejtings" fjanterier på scen var det dags för DJ att få besökarna att dansa. Det blev en salig blandning musik!, fever ray, knife...och bla. den här låten
Det blev dansa dansa dansa
nu väl hemma värker fötterna lite men det gör inget för jag känner mig så glad. Dans i timmar, trevligt sällskap och Fantastisk spelning med elektro-punk-synt "Petra" helt galen man som trippade runt i högaklackar, sting, korsett och plastboobs, i bakgrunden visades porr via en projektor. Så skumt, så härligt provocerande!
Godnatt!
Det är en dag imorgon... ååå jordnötsoppa till lunch!

Morgon

Jag vaknar till
är inte där jag bruka vakna
vanligtvis trött och ensam
denna morgonen är annorlunda
jag är inte trött
jag är inte ensam

vänder mig om
lägger min arm om dig
näsan nuddar din panna
ögonfransar nuddar min läpp
jag är inte trött
jag är inte ensam
...