Sommarens bästa dag

En bild säjer mer än tusen ord. Det är väl så någon vis uttryckte sig för längesen?

Trots att väderleksrapporten hade förespått regn så strålade solen!
Emelie, Anna, Jag, Jimmy, Richard, Markus och Aydin hoppade tillsammans från klippan. Daniel låg i vattnet på en madrass och förevigade det hela!

Det är svårt att beskriva dagen annat än att det var semesterns bästa dag!

90652-1


Bröllop

Hur ska ett bröllop vara?
Massa gäster, livemusik, häst med vagn, rosa tärnor, stor tårta, en stor brudklänning som ser ut som en tårta, något blått, något nytt, något gammalt och något lånat.
Det är så det ser ut i de stora romantiska filmerna.
Men hur vill jag har det?

Jag och min sambo har pratat om att gifta oss. Jättekul! Men varje gång det kommer på tal så får jag ont i huvudet. Han tycker att en förlovning bara är onödigt, att vi inte behöver det eftersom vi kommer att gifta oss. Jag kan väl hålla med om att man inte behöver förlova sig och anser själv att förlovning är något som sjönk i värde när halva tonnårs-sverige förlovade sig vid millennieskiftet. Förlovning är alltså enligt min mening till för dem som inte är riktigt säkra på att det ska gifta sig och till för dem som har ett traditionellt romantiskt synsätt.
Jag är en av dem som vill förlova mig innan. Jag vill sätta in en liten annons i tidningen, rodna inför kollegor och vänner när de säjer "Oj! Jag visste inte att ni hade förlovat er. Grattis!" få ett samtal från mamma efter hon läst annonsen i tidningen.
Förlovning är hemligt för mig. Något bara jag och min fästman ska göra i smyg och sen helt plötsligt dyka upp med att vi är förlovade. När man gifter sig vet ju alla om det innan, ingen överraskning där.

Ipren behovet får jag alltså från tanken av att jag aldrig kommer att vara förlovad. Jag kommer inte ha det där kontraktet på "att vi ska gifta oss snart". 


semester

Hade planen klar! När jag får semester ska jag träna, träna, träna. Jag ska vara så mycket på boxningsklubben som möjligt, det ska bli mitt andra hem.
Men vad har jag lärt mig av tidigare planer?
"Stora planer, stor besvikelse!"
Nu sitter jag här, andra dagen på min semester och jag har inte tränat någonting. Jag har inte tränat på två veckor pga min hemska förkyldning.
Det började som halsont och nu sitter jag här 8 dagar senare och hostar så mkt att jag får ont i revbenen, det enda jag kan glädja mig med är att jag kanske hostar så mycket att jag tränar mina magmuskler lite samtidigt.

I vanliga fall när jag inte är sjuk så tränar jag boxning. Jag försöker träna boxning minst 4 gånger i veckan och kombinera med konditions träning. Men nu på senare har det blivit 3 gånger på boxningsklubben 1 träningsdag MMA och 1joggar dag i veckan. Men det jag behöver är att träna mer boxning om jag ska bli bra.
En dröm är att börja tävla i boxning snart, men kravet jag då ställer på mig själv är att jag ska vara kunna hålla mig helt aktiv och rörlig alla ronder.

Nu blir det mer te och naturmedicin, för nästa vecka har jag planerat att jogga varje morgon innan frukost och träna minst ett pass teknik om dan!
Stora planer, stor besvikelse?