att vara naken

Öppet söker vi en inneboende till huset... men hur öppen kommer jag kunna vara efter att det flyttat in en till person här?
Jag har inga problem att badabastu tillsammans med killar, det känns självklart att vara naken i en bastu.
Jag har inga problem att vara naken här hemma även fast grannarna kanske skulle se mig, men stör de sig så behöver de inte kika in genom mina fönster. Det känns självklar att kunna vara naken i sitt eget hem om det är så jag gillar att vara. Jag springer inte runt naken hela tiden hemma eftersom bergsvärmen inte hunnit med att värma upp huset men när kylan inte är en begränsning gillar jag att gå runt i mitt hem i t-shirt och trosor. Jag gillar att på kvällen när jag sitter framför tv ta av mig byxorna och strumporna, dra över mig en filt och sitta på sittsäcken i skräddar ställning. Med byxor på hade det inte varit lika bekvämt.
Kommer jag efter att vi skaffat en inneboende se mig själv mer hindrad i min lättkläddhet?
Kommer jag sitta i skräddarställning bärandes ett par knöliga jeans och försöka mysa framför brasan?
Känslan jag har nu är att jag inte kommer känner mig obekväm med att bete mig på det lättklädda vis, men vad kommer inneboende känna?
Jag vill inte skrämma bort den person som kommer bo här, det landar åter igen i den tanken att jag inte vill vara ett problem. Tanken av att jag tror att jag måste ansvara för andras känslor.
Det kommer bli spännande att få en inneboende, massa frågor kring mig själv kommer jag att utforska och om han eller hon ber mig att ta på mig mina byxor så kommer jag ta på mig ett par tights.
Ibland är en kompromiss nödvändigt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback